ovk-besiktning-ventilation-luft-stad

Västerås

Är du i behov av att boka in en OVK av en fastighet i Västerås? Vi som arbetar på Franska Bukten har lång erfarenhet av OVK-besiktningar såväl som löpande ventilationsservice.

Anlita oss för OVK i Västerås med kvalitet och miljö i fokus

Vid en OVK-besiktning är vi noga med att alltid ha kvalitet och miljö i fokus. Vi lämnar aldrig ett arbete åt slumpen och är noggranna med att hålla oss inom bestämda tidsramar så att resultatet blir som vi avtalat från början.

Syftet med våra obligatoriska och regelbundna kontroller av ventilationssystemen är förstås att förbättra inomhusmiljön för alla som bor eller vistas i fastigheten. Ett ytterligare syfte, som är mycket viktigt för fastighetsägaren, är att skydda själva fastigheten mot skador till följd av exempelvis fukt och mögel.

Vi kontrollerar kontinuerligt våra OVK-arbeten så att de ska följa de höga kvalitetskraven. För oss är det viktigt att alltid utvecklas, därför letar vi ständigt efter nya möjligheter och sätt att förbättra oss på.

Alla som arbetar på Franska Bukten har lång yrkesvana inom området och ansvarar även för kvalitetssäkringen. I alla tjänster vi erbjuder finns dessutom ett väl integrerat miljötänk. Vidare arbetar vi enbart med återvinningsbara och miljövänliga material.

Vill du veta mer om OVK och ventilationsservice i Västerås?

Hör gärna av dig till oss när du vill veta mer om hur OVK går till i Västerås eller om du har övriga frågor kring ventilation. Vi ser fram emot att höra från dig!

Överlåt OVK till oss på Franska Bukten och säkra din inomhusmiljö. Vi tar oss an uppdrag av alla storlekar!