ovk-besiktning-ventilation-luft-stad

Uppsala

Söker du en specialist inom OVK i Uppsala? Vi på Franska Bukten erbjuder konsult-, service- och entreprenadtjänster inom ventilation och energi. Hör av dig för en kostnadsfri offert!

Professionell OVK i Uppsala sedan 2008

Franska Bukten har funnits sedan 2008 och sedan dess har vi vuxit varje år. Vi tror att kvalitet är nyckeln till framgång vilket också är varför vi fortsätter att växa. Som belöning för vårt hårda arbete har vi utsetts till DI Gasell varje år sedan 2015.

Din entreprenör- och servicepartner inom ventilation i Uppsala

Franska Bukten är ett modernt konsult- och serviceföretag inom fastighetsteknik. Då vi funnits länge på marknaden har vi en stor samlad kompetens på bolaget, vilket gör att vi kan erbjuda flertalet tjänster inom ventilation och entreprenad.

Bra ventilation är ett måste för att säkerställa en bra luftmiljö

Ett väl fungerande ventilationssystem är viktigt av flera anledningar. Dels vill man säkerställa att luftmiljön är god, vilket främjar både fastighetens hälsa och hälsan hos de som bor och vistas i fastigheten. Det är dessutom ett krav enligt svensk lag att ventilationssystemet ska fungera tillfredställande.

Behöver du OVK i Uppsala med omnejd? Hör av dig till våra certifierade besiktningsmän så återkommer vi med en kostnadsfri och kravlös offert.