ovk-besiktning-ventilation-luft-stad

Stockholm

Är du ute efter en professionell och kostnadseffektiv OVK i Stockholm? På Franska Bukten ser vi till att få den utförd på ett smidigt sätt. Hör av dig idag för ett fast pris och tidsbokning.

Bara i Stockholm utför vi hundratals OVK-besiktningar varje år

Bara i Stockholm utför vi varje år flera hundra OVK-besiktningar. På Franska Bukten är vi experter på allt som har med ventilation att göra, allt från OVK till löpande ventilationsservice och energideklaration. Vi brinner helt enkelt för att skapa en bra luftkvalitet och därmed god hälsa och trivsel i fastigheter.

Med våra långa erfarenhet kan vi med säkerhet säga att vi kan vårt arbete och arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och vidareutbildning för att hela tiden ligga i framkant när det kommer till ventilationsservice.

Så går det till med en OVK i Stockholm

Inledningsvis kontaktar du oss och berättar vilken eller vilka fastigheter som avses i din förfrågan. Våra auktoriserade besiktningsmän tar därefter fram ett kostnadsförslag samt en tidsram för hur lång tid uppdraget väntas ta.

När OVK-besiktningen är klar skall ett protokoll upprättas. Vår besiktningsman ska i samband med detta meddela om det finns några brister i ventilationen som måste åtgärdas. Protokollet ska då visa om OVK är godkänd eller icke godkänd.

Vi som arbetar på Franska Bukten i Stockholm är proffs på ventilationsservice, så du behöver inte känna oro om det skulle vara så att besiktningen inte får godkänt. Vi hjälper dig längs vägen.

Behöver du hjälp med en OVK-besiktning i Stockholm? Vi på Franska Bukten ser till att luftkvaliteten i din fastighet håller måttet. Hör av dig för ett fast pris!