ovk-besiktning-ventilation-luft-stad

Gävle

Är du i behov av att boka en professionell OVK? Vi på Franska Bukten har många års erfarenhet och kunskap inom fastighetsteknik och fastighetsservice.

Trygg OVK av certifierade besiktningsmän i Gävle

En OVK (obligatorisk ventilationskontroll) ska utföras regelbundet i de flesta byggnader. Syftet är att säkerställa att inomhusklimatet är bra och att ventilationssystemen fungerar som de ska.

När du anlitar oss på Franska Bukten utförs OVK-besiktningen av en certifierad besiktningsman. Varje år genomför vi flera hundra besiktningar av olika fastigheter. På bolaget arbetar åtta stycken OVK-certifierade besiktningsmän med riksbehörighet K som alla är noga med att följa aktuella OVK-krav och regler.

Lång erfarenhet av ventilationsarbeten i Gävle

Våra besiktningsmän har djup och bred erfarenhet av att arbeta med ventilation och hjälper dig gärna med att bygga ett så effektivt ventilationssystem som möjligt. Vi kan också hjälpa till att åtgärda ditt befintliga ventilationssystem.

Bland våra kunder finns privatpersoner såväl som större och mindre företag, myndigheter och BRF:er. Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss.

På Franska Bukten är vi experter på allt som har med ventilation att göra. Hör av dig för en kostnadsfri offert för OVK.