Om oss

Specialiserade inom OVK i flera städer

Vill du anlita någon för OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) har du hittat rätt. Vi på Franska Bukten är ett modernt konsult- och serviceföretag som erbjuder OVK-besiktningar utöver det vanliga.

Vi har lång erfarenhet av ventilation, energiteknik och fastighetsdrift. Sedan vi grundades 2008 har vi samlat på oss en bred kompetens och därför kan vi erbjuda flertalet tjänster inom ventilation, energiteknik samt fastighetsdrift.

Oss kan du anlita när du behöver en OVK-besiktning av en fastighet, när du behöver hjälp med energiberäkningar, ventilationsservice eller entreprenader.

OVK i Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle

Vi finns tillgängliga i Stockholm, Uppsala, Västerås och Gävle med omnejd och erbjuder bra priser för våra OVK-besiktningar. Det går snabbt och enkelt att boka in oss – hör av dig så återkommer vi med en tydlig prisbild. Sjävklart är ingenting bindande förrän du signerar avtalet. Boka en OVK-besiktning här.

Franska Bukten är din service- och entreprenörpartner inom ventilation

Hos oss arbetar kompetenta tekniker och ingenjörer som erbjuder allt från löpande ventilationsservice till underhåll av ventilationssystem. En bra inomhusmiljö och låg energianvändning är och kommer alltid vara vår första prioritet på Franska Bukten. Genom att hålla ventilationssystemen väl fungerande blir inomhusmiljön också trivsammare och driftsekonomin bättre.

medarbetare-besiktningsmän-OVK-besiktning

Utnämnda som gasellföretag sedan 2015

Sedan 2015 har Franska Bukten varje år fått utnämningen DI Gasell. Dessa utmärkelser började Dagens Industri med år 2000 i sin tävling DI Gasell. Idén som först kom var att inspirera Sveriges småföretagare att fortsätta växa.

DI-gasell-ovk-företag-utmärkelser

Franska Bukten har högsta kreditvärdighet

Bisnode har gett oss betyget AAA vilket är det högsta kreditbetyget ett aktiebolag kan få. För att ta emot detta betyg krävs det bland annat att företaget omsätter mer än 2 miljoner kronor, att det varit verksamt i minst tio år samt har nyckeltal som ligger väsentligt över branschens genomsnitt.

Har du frågor till oss certifierade besiktningsmän eller vill du komma i kontakt med Franska bukten? Vi ser fram emot att höra från dig.